torstai 29. elokuuta 2013

Tervetuloa seuraamaan blogiamme! :)


Syyslukukausi on lähtenyt teknisen työn luokassamme hyvin käyntiin ja niin on auennut myös uutukainen blogimme. Tervetuloa seuraamaan lukuvuottamme teknisen työn parissa!

Täällä blogissa onkin julkaistuna jo joitain 5-6.luokkalaisten oppilaiden tekemiä työsuunnitelmia ja lisää on tulossa. Blogia oppilaat pääsevät kirjoittamaan teknisen työn tunneilla. Käytössämme on iPadi, jolla blogin päivitys onnistuu vaivatta.


4-6.luokkalaiset tekevät kaikki syksyn aikana pienet sähkötyöt. Työstä täytyy löytyä jonkinlainen kytkin ja jokin määrä ledejä. Virtalähteenä käytämme 9V paristoja. Työn rungon valmistukseen voi käyttää useita eri materiaaleja. Työt ovat siis oppilaiden itse suunnittelemia, joten aika näyttää, mitä kaikkea niistä syntyy... Suunnitelmissa on tällä hetkellä ainakin erilaisia valaistuja ajoneuvoja, rasioita, keppihevosia, valaisimia ja joukko toinen toistaan hauskempia oivalluksia! :)

Saimme alkusyksystä materiaalilahjoituksia koulullemme paikallisilta yrityksiltä. Pieksämäen Lasi ja Tarvike lahjoitti meille valmiiksi sopivaan kokoon leikattua lasia ja peilejä. Pieksämäen Rakennuspuu Oy sen sijaan lahjoitti meille ison määrän lämpökäsiteltyä haapaa ja tervaleppää. Siis tavattoman kaunista lehtipuuta! Nämä olivat yritysten ylijäämämateriaaleja, mutta meille niistä on paljon hyötyä ja iloa. Siis suuret kiitokset kyseisille yrityksille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti