sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Joukko iloisia robotteja.

3-luokkalaisten roboteista moni on jo valmistunut tai työ on aivan viime metreillä. Meidän koulun kolmosilla on hyvä yhteishenki ja työskentely onkin sujunut hyvin. :) On ollut ilo huomata, miten jotkut oppilaat auttavat toisia työskentelyssä ja moni työskentelee hienosti ihan itsenäisesti! Opettajan aikakin riittää tällöin useamman oppilaan auttamiseen, kun on näin nohevaa ja kekseliästä sakkia. Luokassa on iloinen tunnelma ja ovatpa robotitkin tainneet ystävystyä, kun niitä niin hymyilyttää...


Jannen robotille tulee vielä kädet ja sitten se alkaakin olla valmis. Ledien jalat on suojattu sähköteipillä, jotta ne eivät pääse koskettamaan toisiaan. Mahan peittämä muovilevy on maalattu muun robotin tavoin siniseksi. Kansi pysyy paikallaan parilla ruuvilla.


Jerryn vihreä robotti valmistui ensimmäisenä. Kytkin siirrettiin mahasta selkään, sillä kytkennät eivät meinanneet mahtua mahakoloseen. Oikean puoleisessa kuvassa Eeli harjoittelee juottamista. Taustalla näkyy myös Jerryn robotin selkä, jossa on kytkimen uusi paikka.


Myös Leon musta robotti alkaa valmistua. Enää tarvitsee kiinnittää muovilevy paikalleen ja hieman viimeistellä ulkonäköä. Jannen sininen robotti oli alkutunnista liimauksessa. Eelin pikkurobotti ja Teron ruskea isompi robotti taitavat ainakin olla kaveruksia. :) Teron jättirobotille on tulossa vielä kädet ja jalat. Maha peittyy violetin värisellä muovilevyllä.


Ronjan robotti sai tänään kädet ja käsien päihin verhonipsujen klipsiosat. Saran kissarobotin kasvot alkavat olla myös valmiita ja nyt paristokin mahtuu mahaan pienen laajennusoperaation jälkeen.


Jerryn Creeper-robotti kävi tutustumassa jo koulun pihaan ja viimeisiin lumikinoksiin.
Alkuviikosta blogissa onkin varmaan tiedossa lisää robottien seikkailuja...

5 kommenttia: