keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Robottiprojekti etenee

Kolmosten robotit ovat edenneet taas paljon eteenpäin ja viimein ope muistaa laittaa töistä myös kuvia tänne blogiin! :) Jerryn robottiin inspiraatio löytyi Minecraft -pelistä. Kasvojen maalamisessa täytyi olla tarkkana. Siistiä jälkeä syntyi, kun rajauksiin käytti apuna teippiä. Teippi täytyy vain painaa puun pintaan huolellisesti kiinni, jotta se ei fuskaa välistä. Onneksi maalia saa aina sudittua levinneiden kohtien päälle.


Creeperit eli lurkit ovat surumielisiä, vihreä-naamioituja, lähes äänettömiä kamikaze-otuksia, jotka väijyvät pelaajaa kunnes räjähtävät. Toisin kuin zombit ja luurangot, Creeperit eivät kuole auringonpaisteeseen ja voivat harhailla ympäriinsä öin ja päivin. Creeperit syntyvät alueille, joilla valotaso on 7 tai vähemmän. (Minecraft Wiki)

Jannen sinisen robotin jalat pääsivät jo paikoilleen. Liitos on tehty pelkästään liimalla, sillä nykyiset liimat ovat ominaisuuksiltaan riittäviä tälläisissa kohteissa, joissa liitokseen ei kohdistu kovaa rasitusta. Myös mahaan tuleva muovilevy on jo sahattuna, joten projekti etenee hienosti!


Saran robotista tulee kissa ja niinpä se sai kylkiinsä raidat tummemmalla harmaalla. :)


Eeli keksi tehdä robottinsa silmät niiteistä. Niitit liimattiin päähän porattuihin koloihin, jotta ne varmasti pysyvät paikallaan. Hauska keksintö! :)

1 kommentti: